Arquivo do blog

quinta-feira, 27 de outubro de 2011

Benedict al XVI-lea la întâlnirea de la Assisi „Peregrini ai adevărului, peregrini ai păcii”: violenţa este o contra-religie, credincioşii să nu denatureze imaginea lui Dumnezeu


Pope Benedict XVI (R) greets French literary theorist and linguist Julia Kristeva at Santa Maria degli Angeli Basilica in Assisi October 27, 2011. Pope Benedict XVI is attending the "Prayer for Peace," an inter-religious meeting, in the Italian pilgrimage town of Assisi.
 

  (RV - 27 octombrie 2011) Religiile nu trebuie să fie niciodată motiv de violenţă. Credinţele şi dialogul interreligios sunt şi trebuie să fie la temelia păcii. Este rechemarea pe care Benedict al XVI-lea a lansat-o joi 27 octombrie la Assisi în faţa exponenţilor tuturor religiilor lumii, şi a unui grup de persoane care nu cred, cu ocazia unei noi Zile mondiale  ...»

Benedict al XVI-lea la Assisi: religia este întotdeauna o forţă de pace, a spune „nu” lui Dumnezeu produce cruzime şi violenţă


(RV - 27 octombrie 2011) Suntem animaţi de dorinţa comună de a fi pelerini ai adevărului, pelerini ai păcii. A afirmat Benedict al XVI-lea în intervenţia sa joi dimineaţă în Bazilica Sfânta Maria a Îngerilor din Assisi, pentru Ziua de rugăciune şi de reflecţie pentru pace, la 25 de ani de la întâlnirea promovată de Ioan Paul al  ...»